Terug

Wij hebben 2 oplossingen voor u!

 Coronaproof kerst online event | 2 Mèt

1. Een ‘online’ kerstevent waar de gezelligheid vanaf spat!

Hierbij draait alles rondom een gezellige online lobby die als kloppend hart van deze digitale meeting dient. In de lobby, waar een DJ sfeervolle kerstnummers draait, ontmoet onze host mensen uit uw bedrijf die wat te vertellen hebben over het afgelopen jaar of vooruit blikken op het komende jaar. En natuurlijk vergeten we daar de directeur met de kerstboodschap niet in!


Naast deze online lobby kunnen de medewerkers chatten met elkaar. Ze kunnen in een speciaal voor jullie samengestelde webshop hun kerstpakket bij elkaar shoppen en deelnemen aan een online pubquiz, online kookworkshop of online kerstcocktailworkshop. Superleuk, toch?!!


Natuurlijk kunnen we het geheel omkleden met een gezellige borrelbox die we vooraf thuisbezorgen bij uw personeel, met daarin de uitnodiging voor het online kerstevent.


Bekijk het filmpje voor een korte impressie van het online event: https://youtu.be/r1OSi3UsPSo

  Coronaproof kerst citygames in Rotterdam | 2 Mèt reclame

2. Coronaproof kerstcitygames in Rotterdam

Ongetwijfeld bent u, net als wij, helemaal klaar met Corona, maar zoals de commercial al zegt ‘Corona nog niet met ons!’. De afgelopen maanden heeft u wellicht uw collega’s veel minder gezien en wat zou het leuk zijn om het jaar af te sluiten met een onvergetelijke kerstactiviteit.


Bijvoorbeeld met een leuke buitenactiviteit. Wij verzorgen Coronaproof-citygames in Rotterdam, die we kunnen combineren met een sfeervolle winterbarbecue of een gezellig plein met foodtrucks. Hier in Nederland (en zeker in 010) zijn we tenslotte geen watjes en we laten ons niet afschrikken door een Nederlandse kwakkelwinter, dus... jas aan en gaan! En dit alles natuurlijk met in acht neming van de anderhalve meter.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar: jolanda@2met.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief