Terug

Om maar meteen met de deur in huis te vallen...

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles, muziekles of een leuke club. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Jeugdfonds Sport & Cultuur is er speciaal voor die kinderen en jongeren. Zij betalen voor hen de contributie of het lesgeld.

Huis aan Huis krant
Om meer bekendheid te geven aan deze mogelijkheid bedachten we voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam een krant vol informatie en ervaringsverhalen. Een redacteur ging op pad voor mooie interviews, foto's werden gemaakt en natuurlijk ontbrak een infographic met de route voor een aanvraag niet.

Het is een superleuke krant geworden, vol mooie verhalen van en voor álle jeugd van Rotterdam.


 Huis aan huis krant Jeugdfonds Rotterdam | 2 Mèt reclame


Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen.


 Sport en Cultuur in Rotterdam | 2 Mèt reclame


Social Media

Naast de krant is ook social media ingezet voor, tijdens en na de verspreiding van de krant. Met een verwijzing naar de website waarop in verschillende talen alles wordt verteld en uitgelegd. Dit om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken en zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven om te gaan sporten of zich aan te sluiten bij een leuke club.


Enthousiast geworden over dit mooie project? Benieuwd hoe wij uw project zouden aanvliegen?
Of wilt u meer weten over drukwerk of huis-aan-huis verspreiding?

Wij vertellen u er, bij een kop koffie, graag alles over. Stuur een mailtje naar peter@2met.nl en we plannen een afspraak in.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief