Terug

Persbericht: Het Barendrechtse Reclamebureau 2 Mèt bestaat dit najaar 15 jaar.

*PERSBERICHT*

 

Barendrecht, 10 oktober 2017

 

Het Barendrechtse Reclamebureau 2 Mèt bestaat dit najaar 15 jaar. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor een breed scala aan klanten in de regio Rotterdam en daarbuiten.

Jolanda van Zijderveld, oprichter en eigenaar van 2 Mèt is trots op de successen die ze afgelopen jaren heeft gehaald. “We begonnen als klein team vanuit huis. Nu houden we met zijn achten een prachtig bedrijf draaiende met nationale en internationale accounts.

Opvallend daarin is het grote aantal klanten dat direct of indirect werkt in de agrarische en fruitsector. “Niet helemaal verrassend natuurlijk in Barendrecht met alle grote handelshuizen om ons heen, maar wel heel leuk dat we ons ook als specialisten hebben weten te ontwikkelen. Het voordeel dat we uit de buurt komen en de handel goed kennen, heeft ons enorm geholpen. Zo konden we met vele bedrijven meegroeien en verwachten we ook de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen.”

Uiteraard is 2 Mèt meegegaan met de tijd. “Waren we in het begin vooral gericht op reclame en goede ideeën uitwerken, tegenwoordig is onze dienstverlening veel breder. Van strategie en marketing tot en met offline en online campagnes, voor zowel kleine als grote bedrijven. Gekscherend zeggen we weleens dat we in 15 jaar zijn gegroeid van kleine meid tot een volwassen dame. En zo voelt het ook: Een volwassen bureau met een hoop kennis en ervaring in dit prachtige vak.”

 
Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek:

2 Mèt

Jolanda van Zijderveld
jolanda@2met.nl
0180 64 54 34
06 51 08 83 34
Ebweg 3a
2991 LS Barendrecht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief