Terug

Bionext stimuleert de consumptie en kwaliteitsontwikkeling van biologische producten.

Bionext stimuleert de consumptie en kwaliteitsontwikkeling van biologische producten voor een gezonde en ecologisch, economisch en sociaal duurzame voedselketen. Als ketenorganisatie bevorderen zij - met alle betrokkenen - innovatie, groei en kwaliteit van de biologische landbouwmethode op basis van internationaal vastgelegde uitgangspunten. Zij versterken de betrokkenheid tussen boeren en consumenten en ze gebruiken kennis over biologische (en BD) landbouw en voeding om betrokkenheid en innovaties te onderbouwen.

De missie van Bionext is geworteld in de internationale Beginselen van de Biologische Landbouw, zoals opgesteld door IFOAM, de International Federation of Organic Agricultural Movements. Dit zijn de beginselen van gezondheid, ecologie, billijkheid en zorg.

Voor Bionext maakten wij de overzichtelijke website en zijn wij voornamelijk bezig met het promoten en het onder de aandacht brengen van Biologsch eten en drinken. Dit gebeurt een paar keer per jaar d.m.v. landelijke acties, we maken advertenties, magazines en zijn actief op social media.

Ben u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak.


 Afbeelding 115

Contact ons

voor meer informatie
+31 (0)180 64 54 34
info@2met.nl