Terug

Een sterke online corporate identity voor Staay Food Group

Samen met Staay Food Group hebben we hard gewerkt om een nieuwe website te ontwikkelen. Staay Food Group wilde een sterke, professionele online corporate identity neerzetten. Het is voor hen als internationale speler bovendien van groot belang dat hun bedrijfsactiviteiten goed vindbaar zijn in meerdere landen. 

Effectieve online communicatie
De wens om een sterke, professionele online corporate identity te realiseren hebben we op verschillende vlakken aangevlogen voor Staay Food Group: door middel van de inhoud (het verhaal) en de keuze voor de juiste techniek. Qua techniek en online vindbaarheid stond responsive design op één. Responsive design zorgt ervoor dat de website niet alleen goed leesbaar is op pc, maar ook op tablet en mobiele telefoon. Ook heeft een responsive design positieve invloed op de vindbaarheid van de website in Google (lees ons blog Responsive design: geen overweging maar een must. Daarnaast is de website gebouwd op een state-of-the-art platform, waardoor de website overal ter wereld en op iedere toepassing razendsnel reageert.
 
Straight from the heart
We hebben de corporate uitstraling van Staay Food Group, die vooral ontwikkeld was in logo en pay-off, doorvertaald naar het nieuwe design voor de website. Voor het realiseren van een sterke corporate identity hebben wij voor Staay Food Group een geheel eigen design ontwikkeld waarbij 'Straight from the heart' in het gehele ontwerp het uitgangspunt is geweest.

De persoonlijke touch door de mensen binnen Staay Food Group te laten zien op diverse vitale plekken in de website. We hebben tekst en beeldcontent ingezet waarbij zowel het product als de relatie van de mens achter het product een belangrijke rol inneemt. Mensen die dagelijks met veel liefde de producten telen, Staay Food Group die dagelijks direct uit hun handen deze producten over de gehele wereld aan de eindklant brengt. Juiste fotografie is daarom ook van groot belang. Een heldere briefing naar de fotograaf zorgt voor een rustig all-over beeld in de gehele site.


 Online corporate identity | ontwikkeling 2 Mèt
Bekijk de nieuwe website van Staay Food Group hier.

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een sterke corporate identity?
Wij vertellen u graag meer en vragen u graag het spreekwoordelijke hemd van het lijf tijdens een kop koffie. Bel ons: 0180 - 64 54 34 of stuur een bericht, dan bellen wij u.

Contact ons

voor meer informatie
+31 (0)180 64 54 34
info@2met.nl