Terug

Top Keukens Lisse: Persoonlijke perfectie...

Geen dag is hetzelfde, geen mens identiek. Daarom biedt Top Keukens keuze. Heel veel keuze.

Top Keukens verkoopt geen kastjes of baden, maar een belevenis. Het creëren van ruimte om te leven, dàt is hun levenswerk!

Vanuit díe beleving is de nieuwe website ontwikkeld. Net zo levendig als de filosofie van Top Keukens zelf. De speciale inspiratiepagina's geven de consument bijvoorbeeld de gelegenheid om vooraf een kijkje te nemen bij Top Keukens.

Natuurlijk hebben we meteen voor responsive design gekozen, zodat de site op alle divices optimaal te zien is. De site past zich aan aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. De layout past zich aan aan de resolutie van het beeldscherm en teksten, afbeeldingen en video's worden geschaald en zijn hierdoor altijd goed zichtbaar. De navigatie-elementen passen zich ook aan en zijn dus optimaal te bedienen.

Ook de social media sluit naadloos aan op de nieuwe site. Via Facebook en Instagram wordt de consument op de hoogte gehouden van de laatste trends en nieuwste snufjes.

Kortom een site om trots op te zijn!

 Afbeelding 287
De website van Top Keukens Lisse vindt u hier.

Is uw website toe aan een verfrissing of een hele make-over? Wij denken graag met u mee. Bel ons: 0180 - 64 54 34 of stuur een bericht, dan bellen wij u.

Contact ons

voor meer informatie
+31 (0)180 64 54 34
info@2met.nl